Open Legal Advocaten is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) om haar advocaten secretarieel te ondersteunen. Wij zijn een jong en dynamisch no-nonsense kantoor, dat jou graag de gelegenheid biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Ga jij graag een leuke én leerzame uitdaging aan? Dan ben je bij ons op het goede adres op Strijp-S in Eindhoven! Binnen ons kantoor tref je een klein maar groeiend team, dat hard aan de weg timmert. Door de laagdrempelige sfeer en ons hecht team zul jij je snel genoeg thuis voelen! Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen tijdens je stage?

Een stage bij Open Legal Advocaten is een mooie uitdaging voor jou als student(e) Juridische Dienstverlenging (minimaal mbo niveau 4). Je gaat bij ons aan de slag met onder andere de volgende taken:

 • Telefonie: inkomend en uitgaand;
 • Het ontvangen van cliënten;
 • Dossierbeheer en -archivering;
 • Opstellen/verzorgen van uitgaande processtukken, voorzien van een begeleidend schrijven;
 • Uitwerken van dictaten;
 • Agendabeheer

 

Wie ben jij?

 • Je volgt een opleiding Juridische Dienstverlening (minimaal mbo niveau 4);
 • Een student(e) die full time beschikbaar is (er wordt rekening gehouden met terugkomdagen van de opleiding);
 • Je bent proactief, daagt jezelf graag uit en hebt lef. Je bent iemand die ervoor gaat en bent niet bang om nieuwe dingen te leren. Het is in het werk daarnaast belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt (bijvoorbeeld dat je goed nadenkt over hoe je met privacygevoelige informatie omgaat);
 • Je bent communicatief sterk (zowel schriftelijk als mondeling);
 • Business happiness! We zijn een diverse groep collega’s en zijn enthousiast over ons werk. Dit zoeken we ook bij een stagiair(e). Iedereen helpt elkaar waar nodig en we vinden het erg belangrijk dat we op een sociale manier met elkaar omgaan.

 

Wat bieden wij jou?

 • Je vergroot je juridische en administratieve kennis;
 • Je krijgt de ruimte om te werken aan je leerdoelen en jezelf hierin verder te ontwikkelen;
 • Je krijgt een indruk van hoe het er binnen een commercieel, juridisch bedrijf aan toegaat;
 • Je krijg veel verantwoordelijkheid, waarbij geldt: hoe proactiever je bent, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt;
 • Een diverse groep collega’s om je heen die voor iedereen openstaat;
 • Een stagevergoeding waar je mee vooruit kunt

 

Jouw dag als Open Legal collega

’s Ochtends neem je de lift naar de vierde verdieping van het Glasgebouw. Enkele collega’s zijn al vroeg begonnen en je krijgt meteen een kop koffie of thee aangeboden. Eenmaal achter je bureau begint de drukte waar jij juist zo van houdt: de telefoon rinkelt, je hebt 16 nieuwe e-mails omdat je gisteren een dagje vrij was en er ligt een stapel dossiers te wachten om gescand te worden. Jij houdt het hoofd koel en bepaalt zelf in welke volgorde je het best aan de slag kunt gaan. Ondertussen vertel je je collega’s over de nieuwe serie die je volgt op Netflix.

Na de verzorgde lunch loop je samen met een aantal collega’s een rondje buiten. Met frisse energie ga je daarna weer aan de slag. Later op de middag is er een afdelingsoverleg en jij verzorgt de notulen. Ter voorbereiding op het overleg controleer je of iedereen de stukken heeft ontvangen en je zorgt voor de laatste versie van de actielijst.

Aan het eind van de dag ga je nog even zitten met je stagebegeleider. Jullie hebben elke week een kort overleg over jouw werkzaamheden en om ervoor te zorgen dat je invulling kunt geven aan jouw leerdoelen.

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan zijn wij heel erg benieuwd naar jou! Stuur een e-mail naar mevr. S. Joerawan (HR) via joerawan@openlegal.nl met jouw CV en een korte motivatiebrief. Wie weet schudden we elkaar binnenkort de hand!