Arbeidsrecht advocaat

Arbeidsrecht advocaat

Heb jij binnen je onderneming te maken met arbeidskrachten? Dan kom je automatisch in aanraking met het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Bij Open Legal Advocaten tref je een goede arbeidsrecht advocaat, waarbij je terecht kunt voor complexe juridische vraagstukken. Het arbeidsrecht is een breed terrein. Er zijn allerlei verschillende zaken waar je als ondernemer rekening mee dient te houden op het moment dat je werknemers in dienst hebt. Wil je weten wat onze arbeidsrecht advocaat voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Waarom een arbeidsrecht advocaat?

Onze arbeidsrecht advocaat helpt je bij alle onderwerpen die komen kijken bij het arbeidsrecht. Denk hierbij aan het screenen, aanpassen en opstellen van arbeidscontracten, handboeken, bedrijfsreglementen en vaststellingsovereenkomsten. Maar ook voor het beëindigen van arbeidscontracten, het voeren van ontslagprocedures en doorlopen van UWV-trajecten staan we je graag bij. Ben je op zoek naar een arbeidsrecht advocaat die op een proactieve manier met je meedenkt? Dan ben je bij Open Legal Advocaten aan het juiste adres. Door de persoonlijke benadering van onze betrokken specialisten zijn wij de geschikte partij om je bij te staan als arbeidsrecht advocaat.

Arbeidsrecht advocaat Open Legal Advocaten

Zijn er bepaalde gebeurtenissen die spelen binnen je organisatie zoals een fusie, reorganisatie of overname? Of is er een zieke werknemer en ben je op zoek naar advies over re-integratie? Onze arbeidsrecht advocaat helpt je met deze complexe vraagstukken. Ook staan wij voor je klaar bij onderwerpen als flexibele arbeidsvormen, medezeggenschap, privacy op de werkvloer en CAO’s. Ben je terecht gekomen in een geschil met een werknemer? Dan proberen wij dit door middel van conflictbemiddeling op te lossen, waarbij we met beide partijen rond de tafel gaan zitten. Zo hoeft er geen rechter aan te pas te komen. Onze betrokken specialisten trekken alles voor je uit de kast! Is er toch een juridische procedure nodig? Ook dan staan we je bij met raad en daad.

Open Legal Advocaten

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom denken wij als arbeidsrecht advocaat in een vroeg stadium proactief met je mee. Door arbeidsrechtelijke aangelegenheden tijdig te regelen, worden veel problemen achteraf voorkomen. Open Legal Advocaten stelt je belangen altijd centraal, waardoor we je van kundig juridisch advies op maat kunnen voorzien. Onze transparante en duidelijke werkwijze maakt ons de geschikte partij om je bij te staan als arbeidsrecht advocaat. Wij leggen de lat hoog en gebruiken onze juridische kennis en creativiteit om je onderneming naar een hoger lever te tillen. Wat ons uniek maakt is dat we met eenduidige en vaste uurtarieven werken. Zo weet jij bij ons altijd waar je aan toe bent. Maak je geen zorgen over aanvullende kantoorkosten, die kennen wij niet. Benieuwd geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Bekijk dan het overzicht van onze expertises. Wij ontvangen je graag in ons toegankelijke en laagdrempelige kantoor om samen de mogelijkheden te bespreken.