Bezwaarschrift

Bezwaarschrift advocaten

Bij Open Legal Advocaten helpen wij jou graag met het indienen van een bezwaarschrift. De besluiten die de overheid neemt om het coronavirus in te dammen vormen immers een aanzienlijke inperking van onze rechten en vrijheden. Momenteel is onze samenleving hierdoor vrijwel geheel stilgelegd. Dit leidt tot ingrijpende gevolgen op vele vlakken. Open Legal Advocaten staat jou bij tijdens gerechtelijke procedures. Bij ons kun je onder andere terecht voor ondersteuning bij het indienen van een bezwaarschrift, voor het voeren van een dagvaardingsprocedure of gewoon voor gedegen juridisch advies. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bezwaarschrift avondklok

Inmiddels is bekend dat het invoeren van de avondklok aanvankelijk is gebeurd op basis van de verkeerde wet. De overheid is er echter in geslaagd om binnen één week de wetgeving ten aanzien van de avondklok aan te passen. Normaliter verloopt dit via een juridisch proces dat weken of zelfs maanden kan duren. Ervaar jij hinder als gevolg van de avondklok? Laat het ons weten. Met een bezwaarschrift tegen de avondklok kijken wij kritisch naar de manier waarop het invoeren van de avondklok juridisch is toegepast. Wij staan op voor de vrijheid van de Nederlandse burgers.

Bezwaarschrift mondkapje

Het RIVM heeft erkend dat het dragen van een niet-medisch mondkapje slechts beperkt helpt bij het voorkomen van coronabesmettingen bij anderen. Ondanks het feit dat harde bewijzen van de effectieve werking van een mondkapje ontbreken, worden Nederlandse burgers door de overheid verplicht om een mondkapje te dragen op openbare plaatsen. Ervaar jij hinder als gevolg van het verplicht dragen van een mondkapje? Laat het ons weten. Via een ingediend bezwaarschrift tegen het dragen van een mondkapje nemen wij deze overheidsmaatregel kritisch op de korrel. Ook ondersteunen wij jou tijdens de bezwaarschrift procedure tegen het mondkapje.

Bezwaarschrift coronavirus

Wil jij een bezwaarschrift indienen tegen een persoonlijk besluit dat de overheid genomen heeft ter bestrijding van het coronavirus? In dat geval staat Open Legal Advocaten je graag bij. Door onze juridische kennis en expertise kunnen wij jou succesvol ondersteunen. Als gevolg van maandenlang onderzoek hebben wij diepgaande kennis omtrent het coronavirus opgebouwd. Tijdens een gerechtelijke procedure dienen wij namens jou een bezwaarschrift in tegen de genomen maatregel als gevolg van het coronavirus. Meer in het algemeen kun je bij ons terecht voor juridische bijstand als je gedupeerd bent door de coronacrisis.

Open Legal Advocaten

Open Legal Advocaten beschikt inmiddels over ruime kennis ten aanzien van corona gerelateerde onderwerpen. Hierbij baseren wij ons enkel op goede bronnen, gedegen onderzoeken en harde feiten. Op basis van onze opgebouwde kennis bieden wij juridische bijstand aan corona gedupeerden. Meer bepaald betreft het gedupeerden die een bezwaarschrift of een claim willen indienen, een kort geding willen aanspannen of een corona boete willen aanvechten. Als advocatenkantoor in de regio Helmond vinden  wij het belangrijk dat onze fundamentele rechten en vrijheden beschermd worden. Vind jij dit ook belangrijk? In dat geval kun je onze activiteiten steunen, door een donatie te doen aan Stichting Corona Onderzoek. Deze onafhankelijke stichting is opgericht door mr. Niels Vanaken en mr. Edo Sweebe, met als doel gedupeerde belanghebbenden juridisch bij te staan. Met jouw donatie kunnen wij nog meer belanghebbenden ondersteunen, campagnes voeren, getuigen horen en verder onderzoek verrichten. Wij stellen je hulp erg op prijs!