Corona boete aanvechten

Corona boete aanvechten met jurist

Wie de coronaregels overtreedt, kan in de meeste gevallen
een boete verwachten. In totaal zijn er vóór 10 mei 2020 al ruim 18.000 corona
boetes opgelegd. De helft van deze boetes bleek niet rechtsgeldig te zijn, zo
blijkt uit een onderzoek van de NOS. Dit onderzoek wees ook uit dat minder dan 1% van de gedupeerden bezwaar heeft aangetekend tegen de opgelegde boete. Oftewel, een aanzienlijk aantal personen heeft onterecht een boete betaald. Dat is natuurlijk zonde. Open Legal Advocaten staat jou juridisch met raad en daad bij tijdens het aanvechten van een opgelegde corona boete. Onze ervaren juristen kunnen je hierin adviseren en ondersteunen. Wil jij graag een opgelegde corona boete aanvechten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Met succes een corona boete aanvechten

Een opgelegde corona boete aanvechten blijkt in de meeste gevallen de moeite waard. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een aanzienlijk deel van de opgelegde corona boetes juridisch ongegrond is. Dit betekent dat het aanvechten van een corona boete kansrijk is. Heb jij in de afgelopen periode een corona boete ontvangen en wil je deze aanvechten? Dan helpt Open Legal Advocaten je met het bezwaar maken tegen de opgelegde boete. Samen maken wij ons sterk voor de bescherming van onze fundamentele rechten en vrijheden!

Corona boete aanvechten als jurist

Open Legal Advocaten beschikt steeds over een ervaren jurist, die samen met jou een opgelegde corona boete aanvecht. Wij zijn erg gemotiveerd om onze juridische kennis en expertise voor je in te zetten, om op deze manier ons steentje bij te dragen tijdens de corona crisis. Door sociale media censuur en eenzijdige berichtgeving wordt het voor Nederlandse burgers immers steeds moeilijker om feit van fictie te kunnen onderscheiden. Ook dienen de juiste procedures te worden gevolgd om een verschil te kunnen maken. Je kunt om die reden beter een corona boete aanvechten als jurist. Ons kantoor staat je graag hierin bij.

Open Legal Advocaten helpt je

Naast het aanvechten van een opgelegde corona boete, houdt Open Legal Advocaten zich bezig met andere juridische activiteiten. Denk hierbij onder meer aan het verstrekken van persoonlijke juridische adviezen, het aanspannen van een kort geding procedure over corona gerelateerde kwesties op de werkvloer of het indienen van corona schadeclaims. Open Legal Advocaten heeft een duidelijke en transparante aanpak. We zijn op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving en zetten onze kennis en kunde in om de impact van de getroffen coronamaatregelen terug te dringen. Op deze manier willen wij onze rechten en vrijheden zoveel mogelijk beschermen. Wil jij ons steunen in onze activiteiten en ervoor zorgen dat wij namens een gedupeerde een opgelegde corona boete aanvechten of deze gedupeerde op andere manieren bijstaan? Dat kan door te doneren aan Stichting Corona Onderzoek. We stellen je hulp erg op prijs!