Corona claims

Corona claims indienen

Open Legal Advocaten helpt corona gedupeerden die schade
hebben geleden als gevolg van de getroffen overheidsmaatregelen. Dit doen we onder meer door het indienen van corona claims. Heb jij gedurende de afgelopen periode op de een of andere manier persoonlijk nadeel ondervonden van de genomen maatregelen? Dan ondersteunen wij jou graag juridisch tijdens een (buiten)gerechtelijke procedure, waaronder het succesvol indienen van corona claims.

Claim door corona indienen

Open Legal Advocaten beschikt over jarenlange ervaring binnen de advocatuur en heeft inmiddels specifieke kennis over corona opgebouwd. Hierdoor is ons kantoor de geschikte partij om jou te ondersteunen bij het succesvol indienen van een claim door corona. Wij zetten onze juridische expertise graag in om op deze manier ons steentje bij te dragen tijdens de coronacrisis. Op dit moment is het voor de Nederlandse burgers immers lastig om feit van fictie te onderscheiden. Dit komt door eenzijdige berichtgeving vanuit de media en door sociale media censuur. Open Legal Advocaten maakt zich hard voor een open corona debat, waarin de werkelijke feiten worden benoemd. Wij hechten aan de bescherming van onze rechten en vrijheden en staan jou dan ook graag bij met het indienen van een claim door corona.

Claim voor de horeca sluiting door corona

Volgens Koninklijke Horeca Nederland zijn duizenden horecaondernemers die nauwelijks het hoofd boven water kunnen houden tijdens deze coronacrisis. De drastische overheidsmaatregel om de horeca voor een langere periode te sluiten is naar onze mening genomen op basis van onjuiste gronden. Open Legal Advocaten staat schadelijdende horecaondernemers graag bij met het indienen van een claim voor de horeca sluiting door corona. Door onze opgebouwde kennis en kunde kunnen wij hierin succesvol ons juridisch steentje bijdragen. Meer in het algemeen ondersteunen wij gedupeerde belanghebbenden met het indienen van corona claims.

Claim voor gemiste inkomsten door corona

Naast de horecaondernemers zijn er tal van andere corona gedupeerden. Belangrijke inkomsten worden misgelopen en dit leidt tot aanzienlijke zakelijke en persoonlijke gevolgen. Dit moet zo snel mogelijk stoppen. Open Legal Advocaten helpt jou graag met het succesvol indienen van een claim voor gemiste inkomsten door corona. Wij vinden het belangrijk om onze juridische kennis en expertise zoveel mogelijk daartoe in te zetten en corona gedupeerden bij te staan in deze moeilijke tijd.

Open Legal Advocaten helpt met indienen corona claims

Ben jij benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in deze corona crisis? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden onder meer juridische ondersteuning aan gedupeerden die een corona boete willen aanvechten, een kort geding willen aanspannen of een bezwaarschrift willen indienen. Al sinds maart 2020 voeren wij diepgaand onderzoek naar corona en dit op basis van goede bronnen en correcte data. Hierdoor kunnen wij eenvoudig feit van fictie onderscheiden. Onze nauwe contacten met medisch-wetenschappelijk deskundigen en experts op andere relevante terreinen verhogen onze slagingskansen. Wij gaan de strijd aan om onze rechten en vrijheden zoveel mogelijk te beschermen. Jij toch ook?