Doe de gratis AVG check!

In deze digitale tijd is het enorm belangrijk om compleet AVG-proof te zijn. Wanneer je als bedrijf namelijk niet voldoet aan de verplichtingen van de AVG kan de Autoriteit Persoonsgegevens flinke boetes uitdelen. Dit komt vaker voor dan je denkt, want de AVG-regels worden constant aangepast en aangescherpt. Je AVG moet dus constant up-to-date zijn.

Wat is AVG?

De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wet zorgt ervoor dat er geen misbruik wordt gemaakt van (onder andere jouw) persoonsgegevens en is geldig in alle EU-landen. Onder persoonsgegevens vallen niet alleen klantgegevens, maar ook personeelsgegevens of gegevens van relaties. Als jij (of jouw bedrijf) deze gegevens dus wil opslaan moet er sprake zijn van een geldige grondslag, zoals expliciete toestemming.

Doe de gratis check

Om erachter te komen of jouw bedrijf AVG-proof is beantwoord je online 11 vragen die ons op de hoogte brengen over hoe jouw bedrijf omgaat met persoonsgegevens. Aan de hand van deze antwoorden doen onze professionals een aanbeveling.
Ga naar www.AVGchecker.nl voor de gratis check!

Vragen? Mail naar info@avgchecker.nl

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Deel dit artikel
Je zal het als bestuurder van een BV maar voor de kiezen krijgen; persoonlijk aansprakelijk gesteld worden door de belastingdienst...
Een groot voordeel van ons vak is dat wij bedrijven niet alleen met daad maar ook met goede raad kunnen...
Personeel Stel, uw vennootschap gaat het schip in, een curator wordt aangesteld en een doorstart wordt gerealiseerd. De koper van...
De start van je eigen onderneming is altijd spannend. Of je nou je eigen webwinkel begint of besluit om zelfstandig...
Stel, je hebt via je bedrijf een set zonnepanelen geleverd aan een klant. Je bent een maand verder en je...
Op 17 maart 2021 hebben mr. Niels Vanaken en mr. Edo Sweebe van Open Legal Advocaten een sommatiebrief gericht aan...