Incasso advocaat

Incasso advocaat

Heb jij een openstaande vordering? Laat het aan een van onze ervaren advocaten over en dien binnen één minuut je incasso in via onderstaand formulier. Met een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 94% zorgt onze incasso advocaat ervoor dat jouw debiteur zo snel mogelijk de vordering betaalt. Hoe wij hierin slagen? Door op een juiste manier met de debiteur te communiceren en net dat stapje extra te zetten. Onze incasso advocaten gaan altijd op een respectvolle manier te werk, maar komen wel tot duidelijke betalingsafspraken. 

Kosten

Open Legal Advocaten gaat verder dan no cure no pay. De geïncasseerde hoofdsom wordt namelijk volledig aan jou uitgekeerd. Daarnaast werken wij niet met een succes fee, maar focussen wij op de rente. Wat het jou kost? Slechts €50,- euro excl. btw aan administratiekosten of €75,- voor internationale incasso’s. De werkzaamheden van onze incasso advocaat worden namelijk standaard vergoed door je debiteur via de geïnde wettelijke rente en buitengerechtelijke incassokosten. Dit vinden wij wel zo fair. Slaagt onze incasso advocaat er niet in om de vordering bij je debiteur te incasseren, dan verdienen wij zelf niets. Dient onze incasso advocaat een gerechtelijk incassotraject te voeren, dan overleggen wij voorafgaand over de proceskosten.

Werkwijze

Met onze ervaren specialisten beschik jij over de meest geschikte incasso advocaat om je vordering te incasseren. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je debiteur de vordering zo snel mogelijk betaalt. Wil je debiteur wel betalen, maar laat de financiële situatie het niet toe? Dan stellen wij een duidelijke schriftelijke betalingsregeling op. Uiteraard ziet Open Legal Advocaten toe op de nakoming hiervan. Twijfel je of je debiteur de gemaakte afspraken zal nakomen, dan nemen wij extra zekerheden hierin op. In bepaalde gevallen loont het om via onze notaris de betalingsafspraken vast te leggen in een notariële akte. Weigert je debiteur te betalen, dan zet onze incasso advocaat alle juridische tools in om je vordering succesvol te incasseren. Gemaakte deurwaarders-, recherche-, rechtbank– of notariskosten verhalen wij standaard op je debiteur. 

Dien binnen één minuut je incasso in via onderstaand formulier.