Kort geding corona

Kort geding corona aanspannen

Het team van Open Legal Advocaten ondersteunt gedupeerde belanghebbenden die via de rechtbank een kort geding over corona gerelateerde onderwerpen willen aanspannen. Heb jij in de afgelopen periode nadeel ondervonden door de overheidsmaatregelen omtrent corona? Wil jij zelf een kort geding over corona aanspannen, dan staan onze specialisten je graag bij. Ons team, dat bestaat uit ervaren advocaten, zet graag haar juridische kennis in ter bescherming van onze rechten en vrijheden. Om coronagedupeerden bij te staan en onderzoek te verrichten, heeft Open Legal Advocaten speciaal Stichting Corona Onderzoek opgericht. Via deze weg zetten wij aan tot het voeren van een open corona debat.

Kort geding coronamaatregelen

De overheidsmaatregelen die worden genomen om het coronavirus in te dammen vormen een aanzienlijke inperking van onze rechten en vrijheden. Open Legal Advocaten wil dan ook niet stilzitten en komt op voor de bescherming van onze grondrechten. Dit doen wij onder andere door gedupeerden te ondersteunen bij een kort geding over de coronamaatregelen. Wij vinden dat er vanuit juridisch oogpunt opnieuw kritisch naar de coronamaatregelen moet
worden gekeken.

Kort geding horeca sluiting

De horecabranche kreeg door de genomen coronamaatregelen een behoorlijke klap te verwerken. Doordat de horeca voor een lange periode is gesloten, lopen ondernemers veel inkomsten mis en raken zij steeds meer in de problemen. Er zitten veel haken en ogen aan de steun die is beloofd door de overheid, waardoor ondernemers vaak maar net het hoofd boven water kunnen houden. Als advocaat in de regio Helmond staan we gedupeerde ondernemers bij met het aanspannen van een kort geding over de horeca sluiting.

Kort geding coronatestcampagne

Uit onderzoek verricht door Stichting Corona Onderzoek is gebleken dat de PCR-test die wordt gebruikt om COVID-19 te detecteren foutief wordt ingezet. In onze blog over de betrouwbaarheid van PCR-testresultaten vertellen we je meer hierover. Open Legal Advocaten vindt het onacceptabel dat de overheid de PCR-testresultaten gebruikt als basis voor de door haar getroffen coronamaatregelen. Daarom steunen wij een kort geding over de coronatestcampagne, waarin wij onze kritiek kunnen uiten op het huidige testbeleid.

Corona kort geding met Open Legal

Een corona kort geding aanspannen is één van de juridische procedures die Open Legal Advocaten inzet om corona gedupeerden bij te staan. Reeds sinds maart 2020 voeren wij diepgaand onderzoek naar deze materie en dit uitsluitend op basis van betrouwbare bronnen. De bevindingen uit dit onderzoek zetten wij in om de coronamaatregelen terug te dringen. Onze gedreven juristen staan jou met raad en daad bij tijdens het aanspannen van een corona kort geding. Door onze transparante en duidelijke werkwijze weet jij steeds waar je aan toe bent. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Wil je ons steunen bij onze activiteiten zoals het indienen van corona claims of een bezwaarschrift, of een corona boete aanvechten? Dan kan dat via een donatie. Zo help je ons om corona gedupeerden succesvol bij te staan.