Edo Sweebe

Edo Sweebe

Edo vindt het belangrijk dat jij als cliënt grip krijgt op de juridische zaken binnen je onderneming. Hij is dan ook rechtdoorzee en direct, waardoor alles meteen duidelijk wordt. Hiernaast is hij een strategische dwarsdenker, die planmatig dingen voor elkaar krijgt. Door zijn vooruitziende blik blijft Edo scherp en alert en groeit hij mee met je bedrijf.

Edo heeft veel ervaring met het voeren van gerechtelijke procedures over tal van onderwerpen, maar ook met compliance vraagstukken, online zakendoen en innovatiebescherming. Ook arbeidsrechtelijk kan hij zonder meer zijn mannetje staan. Verder heeft Edo de leergang Data Protection Officer voltooid. Hierdoor kan hij het privacy beleid binnen jouw onderneming perfect inrichten.

 

Heb je een vraag voor Edo? Mail dan naar sweebe@openlegal.nl

Edo Sweebe

Advocaat
"Edo heeft onze manier van denken en documenteren in onze organisatie voorgoed veranderd. Daarnaast heeft Edo ons begeleid in een aantal grote Europese contractonderhandelingen. In zeer korte tijd wist Edo een expert te worden op het gebied van privacy wetgeving en heeft hij ons bedrijf klaargestoomd voor de volgende stap."
Eduard Nandelall
"Edo kan duidelijk niet tegen onrecht en biedt zijn kennis en expertise graag aan om te helpen in situaties die soms zelfs uitzichtloos lijken te zijn. Om die reden hebben wij ook vanuit milieu-organisatie Green Cross besloten met Open Legal Advocaten te gaan werken. Ik kan iedereen die dit leest van harte aanbevelen om contact op te nemen met dit kantoor."
Mark Lambregts
Bekijk ook mijn collega's!
Advocaat & Owner
Senior jurist
Client Manager
Office Manager