Roos van den Berkmortel

Roos

Juridische zaken begrijpelijk maken voor jou als cliënt vindt Roos essentieel binnen de advocatuur. Via haar brede ervaring met het arbeidsrecht, het contracteren en de financiële kant van het ondernemen, slaagt ze hier goed in. Roos heeft oog voor details, maar ziet ook altijd het grotere plaatje. Verder is ze erg leergierig en gedreven.

Met regelmaat voert Roos arbeidsrechtelijke en andere procedures bij de rechtbank. Ze is een gemotiveerde procestijger die gaat voor het maximaal haalbare. Daarnaast denkt ze graag in de breedste zin mee met je bedrijf. Aangezien ze de leergang Data Protection Officer heeft voltooid, kan ze je ook eenvoudig bijstaan als het gaat om privacy vraagstukken.

 

Heb je een vraag voor Roos? Mail dan naar vandenberkmortel@openlegal.nl

Roos van den Berkmortel

Advocaat
"Nadat ik mijn baan was verloren, was ik helemaal overstuur. Na mijn eerste telefonische contact met Roos viel er meteen een last van mijn schouders! Roos begreep mij volledig en kreeg dezelfde vreemde nasmaak over de zaak. Ik vond het prettig dat Roos mij heeft ondersteund, geadviseerd en vooral mentaal heeft ontlast. Met alle kennis die zij heeft heb ik meer uit mijn zaak kunnen halen dan ik van tevoren had verwacht. De samenwerking was top, snelle reacties per mail en fijne gesprekken aan de telefoon! In een woord SUPER!"
Valerie Pickée
"Ik heb Roos de afgelopen jaren leren kennen als een betrokken en empathisch advocaat, die rust en kalmte uitstraalt en met een open houding mensen tegemoet treedt. Roos is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken. Zij maakt zich op een vakbekwame en professionele wijze verdienstelijk voor de partijen waar zij in de alledaagse praktijk mee te maken krijgt."
Marc de Rooy
Bekijk ook mijn collega's!
Advocaat & Owner
Managing Director
Client Manager
Marketing & Communicatie
Chat openen
Hallo 🙋🏽‍♀️
Kunnen we je helpen?