Zoek je advocaten in Eindhoven?

advocaten Eindhoven

Dan kun je eenvoudig terecht bij Open Legal Advocaten. Ons team van gedreven advocaten staat bedrijven in de regio Eindhoven met raad en daad bij. Omdat onze specialisten een brede kennis en expertise hebben opgebouwd, kunnen wij jou als ondernemer ondersteunen op alle relevante juridische terreinen. Als jouw juridisch sparringpartner nemen wij alle zakelijke risico’s voor je weg. Hierdoor kun jij op een prettige manier zakendoen. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een keertje langs op ons kantoor. Wij helpen je graag!

Beste ondersteuning

Onze advocaten zijn opgeleid om jouw organisatie op de best mogelijke wijze te ondersteunen. Als geen ander kunnen wij ons verplaatsen in jou als ondernemer. Wij zijn bekend met de complexiteit van het zakendoen en reiken jou alle juridische tips en tools aan. Graag verdiepen wij ons in jouw bedrijf en nemen wij een kijkje in de keuken. Dit stelt ons in staat om jou het beste advies te verstrekken.

Doordat wij zelf een hecht netwerk hebben opgebouwd binnen de Eindhovense regio, kunnen wij ook op zakelijk vlak met je meedenken. Ons netwerk stellen wij graag open, waardoor je interessante contacten kunt opdoen.

Brede waaier aan expertise

Binnen je onderneming spelen tal van juridische vraagstukken. Hierbij maakt het niet uit of je beginnend ondernemer bent, dan wel opereert vanuit een gevestigd bedrijf. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met arbeidskwesties of het sluiten van contracten. Het kan zijn dat inbreuk wordt gemaakt op je intellectueel eigendom of dat debiteuren niet betalen. Maar ook is van belang dat je privacybeleid op de juiste wijze is ingericht. Verkeert je onderneming in zwaar weer, dan kan het zijn dat je advies nodig hebt over een schuldeisersakkoord of een doorstart.

Gelukkig beschikken onze advocaten in Eindhoven over alles kennis en expertise om je hierin bij te staan. Voor ons is het een uitdaging om je op al deze terreinen succesvol te ondersteunen, waardoor jij met een gerust gevoel kan zakendoen. Hierbij streven wij naar een lange termijnrelatie, waarbij wij jou juridisch sparringpartner vormen. Dit stelt jou in staat om je organisatie op een veilige manier te laten groeien.

Laagdrempelig

Het meest belangrijk vinden wij dat jij je thuis voelt als cliënt. Doordat wij bestaan uit een toegankelijk en collegiaal team, zal je Open Legal Advocaten ervaren als een laagdrempelige organisatie. Onze advocaten werken op een plezierige manier samen om jou vanuit ons kantoor in Eindhoven te voorzien van de beste rechtsbijstand. Deze laagdrempeligheid tref je ook aan in onze tariefstructuur. Als member geniet je bovendien een flinke korting op onze reguliere tarieven.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!