Niels Vanaken

Niels Vanaken

Met een altijd positieve blik gaat Niels op zoek naar kansen en zet hij deze gemakkelijk om in tastbare resultaten. Hij weet waar de valkuilen liggen en kan deze goed omzeilen waardoor jij als ondernemer de juiste keuzes kan maken. Hij is een echt mensen-mens met een hoge gunfactor, maar zet wel tijdig en duidelijk een streep in het zand.

Niels heeft veel ervaring met het juridisch begeleiden van jouw bedrijf in brede zin. Zo zorgt hij ervoor dat je beschikt over de juiste bedrijfsstructuur en over goede contracten. Veilig zaken doen staat bij hem namelijk hoog in het vaandel. Als Niels je actief kan ondersteunen in de groei van je onderneming, dan komt hij in zijn kracht. En moet hij een gerechtelijke procedure voor je voeren, dan trekt hij alles uit de kast.

Heb je een vraag voor Niels? Mail dan naar vanaken@openlegal.nl

 

mr. Niels Vanaken heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk – Burgerlijk recht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Niels Vanaken

Advocaat & Owner
"Niels slaagt erin om op strategisch niveau juridisch mee te denken. Hij zal altijd proberen de zakelijke risico's reeds aan de voorzijde weg te nemen."
Jan Schenk
"Ik heb Niels leren kennen als een bevlogen advocaat met een vooruitziende blik. Hij kan zich goed verplaatsen in de ondernemer en denkt steeds actief mee."
Marc Smulders
Bekijk ook mijn collega's!
Senior jurist
Client Manager
Office Manager