Team

Niels Vanaken

 

Niels Vanaken is advocaat ondernemingsrecht en contractenrecht. Niels heeft veel ervaring met samenwerking, ondernemingsstructuren en internationaal zakendoen. Hij kent de bijkomende valkuilen en weet deze te omzeilen door goed te blijven communiceren en afspraken helder op papier te zetten. Ziet kansen en kan deze omzetten in tastbare resultaten. Optimistisch mensen-mens met hoge gunfactor, maar zet wel tijdig en duidelijk een streep in het zand.

 

vanaken@openlegal.nl

 

Edo Sweebe

 

Edo Sweebe is advocaat ondernemingsrecht en intellectuele eigendomsrecht met ervaring in het bedrijfsleven. Een strategische dwarsdenker die planmatig dingen voor elkaar krijgt. Hij heeft veel ervaring met procederen, compliance, online zakendoen, privacy en innovatiebescherming. Bedreven in het begrijpen van bedrijfsprocessen en ervoor zorgen dat u grip krijgt en houdt op uw juridische zaken. Heeft de leergang Data Protection Officer voltooid en kan helpen bij privacy vraagstukken.

 

sweebe@openlegal.nl

 

Roos van den Berkmortel

 

Roos van den Berkmortel is advocaat en privacy officer. Roos is veelzijdig en grondig. Zij heeft ervaring met privacy, contracteren en de financiële kant van ondernemen. Kan moeilijke juridische materie snel doorgronden en toepassen. Ze combineert haar vermogen om het grote plaatje te zien met een uitstekend oog voor detail. Is de taal meester en kan u op begrijpelijke en nuttige wijze juridisch op weg helpen. Heeft de leergang Data Protection Officer voltooid en kan helpen bij privacy vraagstukken.

 

vandenberkmortel@openlegal.nl

 

Sharita Joerawan

 

Sharita Joerawan is Office Manager bij Open Legal. Sharita is een energieke en leergierige aanpakker. Zij houdt graag de controle en is de spin in ons web. Haar missie is om de ideale randvoorwaarden te scheppen voor advocatuur op topniveau. Heeft uitgebreide ervaring op het gebied van HR, financiële en commerciële zaken en directie ondersteuning. Sharita is op haar best als zij zwaar op de proef wordt gesteld. Daarbij blinkt Sharita uit in het zichzelf snel nieuwe vaardigheden eigen maken. Ze vindt een weg of maakt er één. Streeft de perfectie na en legt onvermoeibaar het fundament onder ons kantoor.

 

 

joerawan@openlegal.nl