Team

Niels Vanaken

 

Niels Vanaken is advocaat ondernemingsrecht en contractenrecht. Niels heeft veel ervaring met samenwerking, ondernemingsstructuren en internationaal zakendoen. Hij kent de bijkomende valkuilen en weet deze te omzeilen door goed te blijven communiceren en afspraken helder op papier te zetten. Ziet kansen en kan deze omzetten in tastbare resultaten. Optimistisch mensen-mens met hoge gunfactor, maar zet wel tijdig en duidelijk een streep in het zand.

 

vanaken@openlegal.nl

 

Edo Sweebe

 

Edo Sweebe is advocaat ondernemingsrecht en intellectuele eigendomsrecht met ervaring in het bedrijfsleven. Een strategische dwarsdenker die planmatig dingen voor elkaar krijgt. Hij heeft veel ervaring met procederen, compliance, online zakendoen, privacy en innovatiebescherming. Bedreven in het begrijpen van bedrijfsprocessen en ervoor zorgen dat u grip krijgt en houdt op uw juridische zaken. Heeft de leergang Data Protection Officer voltooid en kan helpen bij privacy vraagstukken.

 

sweebe@openlegal.nl

 

Roos van den Berkmortel

 

Roos van den Berkmortel is advocaat en privacy officer. Roos is veelzijdig en grondig. Zij heeft ervaring met privacy, contracteren en de financiële kant van ondernemen. Kan moeilijke juridische materie snel doorgronden en toepassen. Ze combineert haar vermogen om het grote plaatje te zien met een uitstekend oog voor detail. Is de taal meester en kan u op begrijpelijke en nuttige wijze juridisch op weg helpen. Heeft de leergang Data Protection Officer voltooid en kan helpen bij privacy vraagstukken.

 

vandenberkmortel@openlegal.nl

 

Marc Bartels

 

Marc Bartels is commercieel directeur. Marc heeft ruime theoretische en praktische commerciële ervaring en is een verbinder pur sang. Na een carrière in de media en het bedrijfsleven is Marc terecht gekomen in de advocatuur. Kan goed rekenen, verbanden zien en deuren openen die voor anderen gesloten blijven. Is in staat om unieke inzichten op te doen en koppelingen te leggen waardoor er win-win situaties ontstaan.

 

bartels@openlegal.nl