Contracten

Heldere afspraken

Heldere communicatie is essentieel als je succesvol zaken wilt doen. Dit schept de juiste verwachtingen, zowel binnen als buiten je onderneming. Om discussies te voorkomen, zet je gemaakte afspraken bij voorkeur duidelijk op papier. Gelukkig zijn wij hier volledig in thuis.

Brede waaier

Binnen je bedrijf zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan bestuurders- en aandeelhoudersovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten met je medewerkers of managementovereenkomsten tussen de holdings van de bestuurders en de onderneming. Misschien maakt een stichting administratiekantoor deel uit van je bedrijfsstructuur en dient een overeenkomst met de certificaathouders te worden opgesteld. Of is het van belang dat het franchisereglement van de franchiseraad wordt vernieuwd. Ook kan het zijn dat je overweegt om afscheid te nemen van je werknemer, waarbij de inhoud van de vaststellingsovereenkomst helder moet worden vastgelegd.

Ook buiten je bedrijf kun je met een waaier aan contracten te maken krijgen. Van inkoop-, opslag- en leveringsvoorwaarden tot overeenkomsten van opdracht en samenwerkingscontracten. En van distributie-, agentuur-en licentiecontracten tot service level agreements (SLA), bemiddelings- en geheimhoudingsovereenkomsten (NDA). Misschien wil je een bedrijf overnemen of ben je in gesprek met een potentiële koper van je eigen organisatie. Of mogelijk sluit je graag een toereikende verwerkersovereenkomst met het oog op de privacywetgeving. Laat het ons weten.

Wat mag je verwachten?

Onze contractspecialisten hebben alle juridische kennis en expertise in huis om je succesvol bij te staan. Zo helpen wij je niet alleen tijdens je onderhandelingen en de totstandkoming van afspraken, ook stellen we alle mogelijke contracten voor je op. Beschik je reeds over een bestaand (model)contract, dan screenen we deze voor je en zo nodig passen wij de inhoud ervan aan. Schakel je ons in, dan kun je er zeker van zijn dat wij niets aan het toeval overlaten en dat de inhoud van het contract voldoet aan de bestaande wetgeving en rechtspraak.

Hiernaast helpen wij je graag bij de opzegging, ontbinding of vernietiging van een bestaande overeenkomst. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht wanneer een contractueel geschil ontstaat. Heeft je onderneming recht op schadevergoeding of wordt je bedrijf zelf aangesproken? Daag ons dan uit.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!