Intellectueel eigendom

Intellectueel eigendom vastleggen

Als ondernemer krijg je altijd te maken met intellectuele eigendomsrechten. Denk bijvoorbeeld aan het registreren van jouw logo, uitvinding of geschreven stukken. Het is belangrijk om dit intellectueel eigendom goed te beschermen, zodat wat jij als ondernemer creëert ook daadwerkelijk van jou is. Door het beschermen van je intellectueel eigendom voorkom je dat inbreukplegers er vandoor gaan met jouw ideeën of creaties, tenzij jij hier expliciete toestemming voor geeft.

De beste bescherming voor jou

Als ondernemer moet je aan veel verschillende zaken denken waar je je het liefst niet mee bezighoudt. Zo gaat er veel tijd zitten in het registeren van je beeld- of woordmerk, het aanvragen van patent en het in de gaten houden van auteursrechten en modelrechten. Ons team van gedreven specialisten adviseert, helpt en ontzorgt je op het terrein van het intellectueel eigendom, waardoor jij meer tijd overhoudt voor jouw onderneming. Wij leggen de lat hoog, maar houden onze werkomgeving laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zorgt onze duidelijke en transparante werkwijze ervoor dat je weet wat je van ons kunt verwachten. Wij werken dan ook niet met aanvullende kantoorkosten, maar met één vast uurtarief. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag kennis met je!

Rechten

De intellectueel eigendom specialisten van Open Legal Advocaten adviseren je graag over alle zaken die verband houden met het intellectueel eigendomsrecht, zoals handels- en domeinnamen, beeld- en woordmerken, auteursrechten en modelrechten. Onze specialisten gaan bijvoorbeeld voor je na of er sprake is van misleidende reclame of onrechtmatige nabootsing. Ook kunnen zij je begeleiden in de registratie van een patent. Daarnaast stellen zij goede overeenkomsten voor je op, waarmee jouw intellectueel eigendom van tevoren deugdelijk is vastgelegd en beschermd. Denk bijvoorbeeld aan licentie- en exploitatiecontracten of geheimhoudingsovereenkomsten. Open Legal Advocaten maakt je graag wegwijs in de complexe wereld van het intellectueel eigendom. Wij zijn pas tevreden als jij alles begrijpt en voorzien bent van een goede bescherming.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!