Arbeid

Brede expertise

Maak je binnen je onderneming gebruik van arbeidskrachten, dan spelen het arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht een onmisbare rol. Dit vormt een breed terrein, waarbinnen complexe juridische vraagstukken kunnen spelen. Gelukkig kun je hiervoor terecht bij onze specialisten, waardoor je niets aan het toeval overlaat. Zo helpen wij je bij het screenen, aanpassen en opstellen van arbeidscontracten, handboeken, bedrijfsreglementen en vaststellingsovereenkomsten. Maar ook staan wij je bij in het beëindigen van arbeidscontracten, het voeren van ontslagprocedures en doorlopen van UWV-trajecten.

Mogelijk heeft je onderneming te maken met een reorganisatie, fusie of overname. Of loop je aan tegen een zieke werknemer en ben je op zoek naar concreet advies over een re-integratie. Ook kan het zijn dat je bedrijf te maken krijgt met een ex-werknemer die inbreuk pleegt op een overeengekomen concurrentie-, relatie-of geheimhoudingsbeding. Of misschien word je als werkgever aansprakelijk gesteld en wordt een loonvordering ingesteld. Ook onderwerpen als privacy op de werkvloer, flexibele arbeidsvormen, medezeggenschap en CAO ’s zijn voor ons bekend terrein.

Conflictbemiddeling

Komt het tot een geschil met een werknemer? Dan hoeft dit niet automatisch uit te monden in een juridische procedure. Zo proberen wij via conflictbemiddeling tot een oplossing te komen, waarbij wij met beide partijen rond de tafel gaan zitten. Hierdoor hoeft de rechter er niet tussen te komen.

Voorkom problemen

Onze arbeidsrechtspecialisten kun je inschakelen voor tal van vraagstukken op het gebied van arbeid, zij denken in een vroeg stadium met je mee. Door arbeidsrechtelijke aangelegenheden tijdig te regelen, voorkom je veel problemen achteraf.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!