Een goede advocaat in Eindhoven nodig?

advocaat-Eindhoven

Ben jij voor je bedrijf op zoek naar goede juridische ondersteuning? Dan ben je bij Open Legal Advocaten in Eindhoven aan het juiste adres. Als gespecialiseerd partner voorziet ons kantoor in al jouw juridische behoeften. Dit doen wij vooral proactief. 

Onze ervaren advocaten begrijpen als geen ander de complexe uitdagingen waarmee jij binnen je organisatie te maken krijgt. Wij staan klaar om jou bij te staan in elke fase van je onderneming. 

Waarom kies je voor onze advocaat?

Onze advocaten hebben een solide netwerk in Eindhoven opgebouwd. Hierdoor hebben wij met veel lokale bedrijven een nauwe relatie. Dit stelt ons in staat om niet enkel juridisch maar ook op zakelijk vlak met je mee te denken. Wij stellen ons netwerk graag open om jou te helpen bij het creëren van nieuwe kansen.

Brede kennis en expertise

Of je nu een Eindhovense startup bent of een gevestigd bedrijf, je kunt steeds op ons rekenen! Iedere advocaat van ons kantoor heeft een brede juridische kennis ontwikkeld. Je wordt dan ook optimaal ondersteund. Een greep uit onze expertises:

  • Contractenrecht: onze advocaat helpt je bij het opstellen en aanpassen van al je contracten. Ook kunnen wij je ondersteunen bij het voeren van onderhandelingen. Hierdoor loop jij geen zakelijke risico’s.
  • Ondernemingsrecht: wij richten de juridische processen binnen je organisatie optimaal in. Hiernaast begeleiden wij jou bij kwesties als bestuurdersaansprakelijkheid, een aandeelhoudersgeschil of een doorstart.
  • Arbeidsrecht: je kunt op ons rekenen bij arbeidsrechtelijke vraagstukken. Wij zorgen ervoor dat je personeelsbeleid up to date blijft en in overeenstemming is met de geldende wetgeving.
  • Incasso: onze professionele incasso-advocaten helpen je bij het innen van openstaande vorderingen. Wij gaan steeds op een respectvolle wijze om met je debiteur. Zacht als het kan, hard als het moet.
  • Intellectueel eigendom: schakel onze specialist in om het intellectueel eigendom van je bedrijf te beschermen tegen inbreuken. Wij verzorgen je merkregistratie en helpen jou bij de handhaving van je I.E. rechten.
  • Privacyrecht: door onze deskundige begeleiding verwerkt je bedrijf persoonsgegevens op de juiste wijze. Jouw interne privacybeleid richten wij goed in en wij maken je onderneming AVG-proof. 
  • Geschillenbeslechting: bij een geschil behartigen wij jouw zakelijke belangen als geen ander. Onze advocaat gaat steeds voor het maximaal haalbare resultaat, zowel bij het treffen van een schikking als in de rechtszaal.

Lange termijn relatie

Bij Open Legal Advocaten investeren wij het liefst in een lange termijn relatie. Als juridisch sparringpartner groeien wij immers graag mee met jouw bedrijf. Van onze advocaat mag je dan ook persoonlijke aandacht voor jouw specifieke behoeften verwachten. Hierbij streven wij ernaar om zoveel mogelijk op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden. Dit alles doen wij vanuit ons kantoor in Eindhoven.

Kostenbesparing

Omdat wij denken als een ondernemer, maakt onze advocaat bij iedere opdracht een kosten-batenanalyse. Dit voorkomt dat bij een juridisch geschil het kalf groter wordt dan de koe. Ook wordt bij het opstellen van juridische documenten niet telkens het wiel uitgevonden. Ben je Open Legal member? Dan ontvang je maar liefst 20% korting op onze reguliere tarieven!   

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!