In Eindhoven op zoek naar advocaten?

Eindhoven advocaten

Zoek dan niet verder, want bij Open Legal Advocaten helpen wij je graag! Vanuit ons kantoor in Eindhoven staan onze advocaten een groeiend aantal bedrijven succesvol bij. Met een brede waaier aan expertise ondersteunen wij jou op alle juridische terreinen waarmee jij als ondernemer te maken krijgt. Doordat wij alle risico’s en valkuilen voor je wegnemen, kun jij met een gerust gevoel zakendoen. Je kunt ons dan ook beschouwen als jouw juridisch sparringpartner. Binnen elke fase van je bedrijf doe jij laagdrempelig een beroep op onze specialisten.

Inlevingsvermogen

Onze advocaten denken als een ondernemer en juist dit maakt ons onderscheidend. Als geen ander zijn wij ons bewust van de complexe zakelijke uitdagingen die op jouw pad komen. Wij vinden het belangrijk om ons te verdiepen in je bedrijf en geregeld een kijkje te nemen in de keuken. Enkel zo kunnen we jou voorzien van goed advies. Door jarenlang bedrijven juridisch met raad en daad bij te staan, zijn wij in staat om je organisatie de juiste koers te laten varen. Of je met je onderneming gevestigd bent in Eindhoven of in een andere regio, het is onze ambitie om jou de beste rechtsbijstand te bieden.

Brede kennis en ervaring

De juiste ondersteuning van je bedrijf vergt een brede juridische kennis en ervaring. Of je beginnend ondernemer bent of opereert vanuit een gevestigd bedrijf, wij willen jou bijstaan op alle relevante terreinen. Zo denken onze specialisten met je mee in complexe arbeidskwesties en het opstellen van al je contracten. Wij helpen jouw bedrijf een doorstart te realiseren na een faillissement of ondersteunen je bij het opzetten van een franchiseconstructie. Maar ook kun je een beroep doen op onze succesvolle incassopraktijk als debiteuren niet over de brug komen. Wij beschermen je intellectueel eigendom tegen inbreuken en maken je onderneming privacyproof. Kortom, vanuit ons kantoor in Eindhoven dragen onze advocaten op elk vlak hun steentje bij.

Toegankelijk

Het liefst groeien wij mee met onze cliënten. Wij streven dan ook zoveel mogelijk naar een lange termijnrelatie. Hierbij vinden wij het belangrijk dat jij je thuis voelt. Bij Open Legal Advocaten tref je dan ook geen stijve organisatie, maar een collegiaal en toegankelijk team dat met je meedenkt. Deze toegankelijkheid zie je ook terug in onze tariefstructuur. Als member geniet je bovendien een flinke korting. Hierdoor schakel jij in Eindhoven de beste advocaten in!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!