Incasso

Daag ons uit

Een openstaande vordering? Daag ons uit en laat je verrassen. Onze incasso-advocaten trekken alles voor je uit de kast. Wij kennen een slagingspercentage van 94%. Bij grotere vorderingen blinken wij extra uit. Daar waar incassobureaus en gerechtsdeurwaarders hun grens bereiken, gaan wij net een stapje verder.

Onze specialisten communiceren steeds respectvol maar duidelijk met je debiteur. Hierbij houden zij voortdurend de vinger aan de pols. Wil je debiteur betalen, maar kan hij dit echt niet, dan sluiten wij een acceptabele betalingsregeling. Betalingsafspraken leggen wij vaak notarieel vast via onze notaris, voorzien van zekerheden.


Vergoeding

Per incassodossier berekenen wij eenmalig €40,00 excl. btw aan dossierkosten. Je vordering incasseren wij vervolgens op basis van No Cure No Pay. Ons verdienmodel zit hem in de incassokosten en de rente. Wij hebben namelijk een gezamenlijk belang; indien wij niets voor je incasseren verdienen wij zelf ook niets. In geval van een gerechtelijk traject overleggen wij voorafgaand over de proceskosten. Voor te financieren out-of-pocketkosten zoals rechtbank-, deurwaarders-, recherche- of notariskosten berekenen wij één op één door en verhalen wij op je debiteur.

 

Alle middelen

Betaalt je debiteur niet, dan zetten wij alle juridische incassomiddelen in. Van een beslaglegging en een faillissementsaanvraag tot een gerechtelijke incassoprocedure via de rechtbank. Voorafgaand voeren wij een uitgebreid debiteurenonderzoek uit, zo nodig via de inschakeling van een recherchebureau.

Dien binnen één minuut je incasso in via onderstaand formulier.

Chat openen
Hallo 🙋🏽‍♀️
Kunnen we je helpen?