Jouw incasso advocaat, voor maximaal resultaat!

Incasso

Met onze incasso advocaat weet je zeker dat je debiteur zal betalen. Het innen van openstaande vorderingen vereist namelijk specifieke kennis en expertise. Een groot voordeel is dat onze incasso advocaat álle juridische middelen kan inzetten. Hierin verschillen wij met een incassobureau of jurist. Bovendien zijn wij gebonden aan tuchtregels. Wij gaan dan ook steeds op een professionele en respectvolle wijze om met je debiteur. Hierdoor kun jij met een gerust gevoel je incasso uit handen geven. Daag ons uit, wij verrassen je graag!

Waarom een incasso advocaat?

Onderzoek toont aan dat een debiteur bij de inschakeling van een incasso advocaat sneller tot betaling overgaat. Dit heeft ermee te maken dat de beschermde titel ‘advocaat’ nu eenmaal meer gewicht in schaal werpt. Je debiteur is er zich van bewust dat bij een incassotraject alle juridische middelen kunnen worden ingezet. Onze specialisten zijn specifiek hiervoor opgeleid.

In tegenstelling tot een incassobureau, jurist of gerechtsdeurwaarder, kan onze incasso advocaat bij alle Nederlandse rechtbanken en hoven een gerechtelijke procedure aanhangig maken. Ook kan bijvoorbeeld beslag worden gelegd op eigendommen van je debiteur, waarvoor de toestemming van de voorzieningenrechter is vereist. Is sprake is van meerdere schuldeisers, dan kan het faillissement van je debiteur worden aangevraagd. Deze maatregelen kunnen je debiteur net dat extra zetje geven.

Heldere communicatie

Toch bereiken wij nog steeds het beste resultaat via heldere communicatie met je debiteur. Onze incasso advocaat beschikt over goede communicatie skills en zal eerst proberen om buitengerechtelijk tot een oplossing te komen. Is je debiteur financieel niet in staat om het openstaand bedrag direct te voldoen? Dan slagen wij er meestal in om een goede betalingsregeling te treffen. Uiteraard zien wij erop toe dat de gemaakte betalingsafspraken worden nagekomen. Hierdoor blijft het aantal gerechtelijke procedures beperkt. Onze persoonlijke aanpak wordt door je debiteur op prijs gesteld.

Volledige hoofdsom

Uniek aan onze werkwijze is dat wij steeds de volledig geïncasseerde hoofdsom aan jou uitkeren. Wanneer je onze incasso advocaat inschakelt, berekenen wij dan ook geen succesfee. Bovendien verhalen wij de vergoeding van onze werkzaamheden op je debiteur, via de wettelijk verschuldigde rente en buitengerechtelijke incassokosten.

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!