Zoek je een advocatenkantoor in Eindhoven?

Advocatenkantoor Eindhoven

Dan neem je best contact op met Open Legal Advocaten. Ons advocatenkantoor ondersteunt veel bedrijven die in Eindhoven zijn gevestigd. Vanuit onze kennis en expertise kunnen wij ook jouw bedrijf bijstaan. Dit doen wij vooral aan de voorzijde en proactief. Onze advocaten hebben immers ervaring met alle juridische uitdagingen waarmee jij binnen je organisatie te maken krijgt. Hierdoor kun jij met een gerust gevoel zakendoen.

Toonaangevend

Open Legal Advocaten heeft als advocatenkantoor in de regio Eindhoven een goede reputatie opgebouwd. Dit komt omdat wij sterk vertegenwoordigd zijn binnen het regionale bedrijfsleven. Doordat wij met veel organisaties een nauwe relatie hebben ontwikkeld, kunnen wij hen op effectieve wijze voorzien van juridisch advies en rechtsbijstand. Ook binnen jouw onderneming kunnen wij alle zakelijke risico’s wegnemen, waardoor jij veilig opereert. Onze ambitie bestaat erin jou als ondernemer succesvol bij staan in de groei van je bedrijf.

Brede waaier aan expertise

Als Eindhovens advocatenkantoor kunnen wij jou bijstaan op alle juridische terreinen die relevant zijn voor je organisatie. Zo stellen wij je contracten op en zorgen wij ervoor dat je steeds heldere afspraken maakt. Onze advocaten helpen je bij uiteenlopende personeelskwesties en bieden een oplossing voor arbeidsconflicten. Wij richten je AVG-beleid op de juiste wijze in, zodat je onderneming privacyproof is. Ook beschermen we jouw intellectueel eigendom tegen inbreuken. Bij openstaande facturen kun je dan weer gebruik maken van onze succesvolle incassopraktijk. Kortom, onze specialisten zijn van alle markten thuis!

Laagdrempelig

Onze cliënten typeren Open Legal Advocaten als toegankelijk en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Binnen ons advocatenkantoor in Eindhoven tref je dan ook geen grijze maatpakken en hoogpolige tapijten. Daarentegen opereren wij vanuit een moderne omgeving en een collegiale sfeer. Al onze medewerkers zijn teamspelers, die streven naar een lange termijnrelatie.

Eenzelfde laagdrempeligheid tref je terug in onze tariefstructuur. Zo hanteren wij aantrekkelijke tarieven en proberen wij steeds financieel met je mee te denken door maatwerk oplossingen te bieden. Als member geniet je bovendien een flinke korting naast de vele andere voordelen!

Hulp nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag. Bekijk ook de voordelen van ons membership

Doe jij veilig zaken?

Word Open Legal member!